Hva er SMS innholdstjeneste?

En innholdstjeneste er digitalt innhold som man kjøper via mobilen. Det kan være ringetoner, logoer, stemmeavgivning via mobil, spill, chat eller varslingstjenester. 

Hvordan bestilles innholdstjenester?

Innholdstjenester bestilles oftest via SMS eller på internett. Noen innholdstjenester fungerer som abonnement, så vær oppmerksom på at det kan innebære en avtaletid. Du kan til enhver tid stoppe en tjeneste ved å sende kodeordet <STOPP> til avsendernummeret for den aktuelle tjenesten. Se oversikt over innholdsleverandører under.

Klager og henvendelser om innholdstjenester rettes til Telia, som har ansvaret for å behandle dine forespørsler om bruk av innholdstjenester. Dersom du selv ønsker å ta direkte kontakt med innholdsleverandøren kan du gjøre det.

Sperre for innholdstjenester

Du kan sperre tilgangen totalt, eller sette en beløpsgrense. Dette er særlig aktuelt med tanke på å begrense barns tilgang til innholdstjenester.

Telia sikrer at kunden ikke får kjøpt innholdstjenester som ikke er egnet for barn og unge dersom bruker av abonnementet er yngre enn aldersgrensen satt på innholdet. Dette gjøres ved at Telia pålegger innholdsleverandører som selger innholdstjenester til Telias kunder å sette en aldersgrense på innholdstjenester som ikke er egnet for barn og unge.

Telia oppfordrer kunden til å kontakte Telia Kundesenter og registrere navn og alder på bruker, dersom dette er en annen person enn eier, slik at alderskontrollen fungerer.

Kontakt kundeservice for hjelp til å sperre innholdstjenester.

Liste over innholdsleverandører

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei