Om du allerede har et abonnement hos oss, og har fått nytt SIM-kort som må aktiveres, kan du gjøre dette selv på Min side. Er du ny kunde, trenger du ikke aktivere SIM-kortet, da gjøres det automatisk.

Aktivere nytt SIM-kort for eksisterende abonnement

Har du fått et nytt hoved-SIM-kort for abonnementet ditt, kan du aktivere dette selv. Har du derimot bestilt et TrillingSIM eller Ekstra DataSIM som ikke er aktivert, ta kontakt med kundeservice for aktivering.

Slik gjør du:

  1. Gå til aktiveringssiden på Min side.

  2. Fyll inn de 12 siste sifrene på det nye SIM-kortet i feltene som anvist:
    Illustrasjon for å aktivere SIM-kort på Min side
  3. Trykk på "Bekreft":
    Illustrasjon for å bekrefte aktivering av SIM-kort på Min side
  4. Vent på bekreftelse av endringen. Merk at det kan ta noen få minutter før endringen er iverksatt, og at det gamle SIM-kortet vil slutte å virke samtidig som det nye starter å virke.

Nytt nummer?

SIM-kortet du mottar hvis du har bestilt et abonnement med nytt nummer vil være aktivt og klart til bruk - så da trenger du ikke gjøre noe for å aktivere det.

Flytte nummeret ditt til Telia?

SIM-kortet vil bli aktivert automatisk idet nummeret ditt flyttes over til Telia. Vi sender deg i forkant en SMS med informasjon om tidspunktet for aktivering. Det eneste du selv trenger å gjøre, er å sette SIM-kortet inn i mobilen din etter aktiveringstidspunktet, eller huske å skru mobilen av og på en gang hvis du har satt inn SIM-kortet før aktiveringstidspunktet.

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei