Stream uten å bruke av datakvoten med Data Boost

Har du latt være å streame fotballkampen eller TV-serien til mobilen? Bekymret for å bruke for mye av datakvoten din? Nå får du fri tilgang på data i en gitt periode, slik at du kan se akkurat det du vil, når du trenger det.

To barn i en bil ser på nettbrett

Foto: Telia

Du er på vei til hytta på Beitostølen. Tre og en halv time med utålmodige barn i baksetet ligger foran deg. Du skulle gjerne satt på et par Disney-filmer på mobilen slik at barna holdt seg rolige hele bilturen.

Eller tenk at du er på vei hjem fra vennetur. Litt mer sliten enn ellers. Du har bare lyst til å sitte for deg selv og se på favorittserien. Da skulle du hatt fri tilgang til all den data du klarte å streame for den gitte tidsperioden. Dét er idéen bak Data Boost.

Nysgjerrig på Data Boost? Les mer her.

Ta med deg favorittserien på hytta

Telia lanserer nå en helt ny tjeneste, Data Boost. Du betaler en liten sum for fri databruk i en bestemt tidsperiode, og kan streame så mye sport, film eller serie som du klarer. Uten at det rører den dataen du har inkludert i abonnementet.

Er du for eksempel på hytta, og værgudene har gjort at du må sette vinterparadiset på vent, kan du kose deg inne med fyr i peisen og favorittserien din på skjermen i stedet. Tips: Akkurat nå er Stranger Things, Shameless og The Crown blant de mest populære TV-seriene på IMDB.  

Familie ligger henslengt i senga med fargerikt pledd. En av barna ser på et nettbrett.

Foto: Telia

Ikke la deg begrense av datakvoten. Bytt til Telia i dag og få Data Boost

Full frihet med Data Boost

Det er mange som begrenser streamingen. De er bekymret for at den inkluderte datapakken i abonnementet skal tømmes. Når du kjøper Data Boost åpner du derimot for fri bruk av mobildata som ikke spiser av datakvoten. Det gjør at du kan få med deg sluttminuttene av toppkampen mens du er på vei. Eller du kan se tre episoder av favorittserien mens du sitter på toget eller flyplassen, uten at du må tenke på hvordan databruken påvirker månedskvoten.

Du kan kjøpe to typer Data Boost-pakker. Én time for 19 kroner eller tre timer til 39 kroner. Da får du tilgang på så mye data du trenger i én eller tre timer. Dette er et tilbud for alle oss som bare  se ferdig det vi har begynt på.

Du kjøper Data Boost i Mitt Telia-appen eller på Min Side.

Skjermdump fra Mitt Telia-appen hvor du kan kjøpe Data Boost.

I appen velger du «Kjøp data». Her kan du kjøpe Data Boost. Foto: Telia

stor suksess under vinter-ol

Etterspørselen etter Data Boost har økt jevnt og trutt siden lanseringen, men det var først i sammenheng med vinterferie og tidenes medaljefangst under OL at vi fikk en skikkelig boost med hele 25 prosent økning sammenlignet med en normal uke. 

- Data Boost har gått enda bedre enn vi forventet, og det er tydelig at det å kjøpe fri data for en tidsbegrenset periode er et behov kundene har hatt, forteller Kjersti Jamne, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Gjelder alle SMART-abonnement

Data Boost er tilgjengelig for alle SMART-abonnement. Gjelder ikke Kontant, Mobilt Bredbånd og Bedrift.

Ikke la datakvote begrense tilgangen til streamingtjenestene du vil bruke. Med Data Boost bestemmer du selv.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei