Gladnyhet fra dekningssjefen

Med Roam Like Home fra Telia løses utfordringer folk i Norges grenseområder har hatt i årevis. Nå er det likegyldig om du bruker ditt norske abonnement via norsk, svensk eller finsk nett. Velg det beste, til samme pris.

I mange år har abonnenter som befinner seg i grenseområdene opplevd at signalene fra for eksempel svenske basestasjoner har gitt det beste signalet. Noe som igjen har ført til høye roamingkostnader. Dette problemet er nå borte, som følge av Telias Roam Like Home.

- Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått henvendelser fra abonnenter om dette. De har lurt på om vi ikke kan sette opp sendere for å bedre det norske signalet, slik at dekningen fra Sverige ikke tar over. Med Roam Like Home får disse brukerne god Telia-dekning fra Sverige, til norsk pris, sier Tommy Johansen, dekningssjef i Telia Norge.

Løser gamle utfordringer i grenseområdene

Denne problemstillingen har vært lik langs hele grensen, fra Østfold i sør til Finnmark i nord. Med Roam Like Home får abonnenter på steder som Kornsjø, Søndre Bokksjø, Bjørkebekk, Aremark og Ørje dekningen de har etterlyst. Og de slipper å måtte betale i dyre dommer for roamingen.

Les også: Dyrt å surfe i Norden? Ikke nå lenger!

Det samme gjelder lenger nord, ved steder som Magnor, Riksåsen, østlige deler i Finnskogen, i deler av Femundsmarka Nasjonalpark og videre opp mot Brekken ved Røros og Storlien i Nord-Trøndelag. Situasjonen er den samme i tettsteder og hytteområder hele veien nordover i Nordland, Troms og Finnmark.

Nyter godt av å bli en del av den store Telia-familien

- Spesielt vil jeg trekke frem Tanadalen i Finnmark. Her er det lengre strekninger langs E6 som dekkes best fra finske basestasjoner. Som dekningssjef er det ekstra gledelig å kunne konstatere at alle Telia-abonnenter som ferdes her nå kan bruke mobilen fritt uten å bekymre seg over kostnadene. Roam Like Home er et strålende eksempel på hvordan norske Telia-abonnenter nyter godt av å bli en del av den store Telia-familien, sier Johansen.

Les også: Nyhet! Sjekk 4G-signalene der du er

Gladnyheter også for hyttefolket

I tillegg gjør Roam Like Home ferie-surfingen billigere for alle med hytte i populære, svenske områder som Åre, Höljes og ikke minst i og rundt Strømstad, eller de som er på ferie i Danmark, Finland og Baltikum. Nå kan du ønske velkommen til ferien uten å tenke på ekstrakostnadene til å surfe, ringe eller tekste. Nå koster det likt som i Norge*.

*Roam Like Home fungerer i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Litauen. Gjelder ikke på Island, Grønland, Færøyene og spesialnummer. Du bruker da av dine inkluderte data og får ingen ekstra utgifter ut over dette. Roam Like Home dekker ikke samtaler og meldinger mellom land i Norden* og Baltikum, men samtaler og meldinger lokalt i det landet man er i og til Norge er inkludert. Gjelder utvalgte abonnement. Les mer

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!