Dekningssjefen presenterer 4G Tale

4G Tale gir deg bedre dekning, bedre lyd og mye raskere kontakt med den du ringer. Det koster ikke noe ekstra, og spiser ikke av datakvoten din. Se dekningssjefen forklare entusiastisk hvordan!

Video: Telia

Med 4G Tale får du bedre dekning, spesielt innendørs. Taledekningen blir også bedre på steder hvor den har vært dårlig, samtidig som datadekningen er god. Det er fordi 4G Tale gjør som navnet tilsier, den bruker 4G-nettet til å sende tale.

Dette høres jo helt strålende ut, ikke sant? Det er det, og Telias dekningssjef Tommy Johansen er litt over gjennomsnittet interessert i 4G Tale. Men som du kanskje forstår er vår dekningssjef en opptatt mann. Derfor gjør Tommy sitt ytterste for å ikke bare snakke om jobb, i alle mulige situasjoner. Men i filmen over kan du se at han ikke er så flink til det..

Raskere og bedre

Med Telias prisvinnende 4G-dekning er det bare å glede seg. 4G Tale gir nemlig også mye bedre lydkvalitet på samtalene, når både den som ringer og den som blir oppringt har 4G Tale. I tillegg vil det gå kjempefort å få kontakt med den du vil prate med.

Dekningssjefen forklarer 4G Tale for en kollega

Dekningssjefen forteller entusiastisk om alle fordelene med 4G Tale. Foto: Telia

Lurer du på hvordan du kan få 4G Tale? Du trenger egentlig ikke gjøre så mye. Så lenge du har en mobil som støtter 4G Tale, og så fort din mobilprodusent har sendt ut en programvareoppdatering, samt at Telia har aktivert 4G Tale for din type mobil, så har du 4G Tale. Men husk at på iPhone må du skru det på selv. Du kan lese mer her

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Les mer om 4G Tale

Les mer om 4G Tale

Kjøp

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!