Gjør ørene klare for sesong 2 av «Serial»

Nå som podcastfeberen er her på nytt, med ny sesong av både «Serial» og VGs hit «Uløst», er det også viktig å forberede ørene for lytting. Vår tilbehørssjef Vegar har plukket ut tre ulike hodetelefoner som passer for å høre på podcaster og musikk.

Foto: serialpodcast.org

Var du en av de som hadde ørene klistret til headsettet i fjor og hørte på Sarah Koenig fortelle om mordet på Hae Min Lee? «Serial» er en av de mest populære podcastene noensinne, og var en snakkis over hele verden. Første sesong handler om drapet på Hae Min Lee i Baltimore i 1999. Mens serien toppet nedlastningslistene over hele verden i fjor høst, kunne du se folk på trikken, bussen og i butikken med headsettet satt godt over ørene og mobilen i lomma.

Nå er endelig sesong 2 her, som handler om soldaten Bowe Bergdahls forsvinning i Afghanistan i 2009. Samtidig er VGs egen podcast om drapet på Birgitte Tengs blitt en hit blant norske lyttere. Vår tilbehørssjef Vegar Sinding kommer her med noen gode tips til hodetelefoner som er ypperlige for lytting.

Urbanears Plattan

Er du en av de som liker å ha ordentlige hodetelefoner som sitter godt rundt hodet, er Urbanears Plattan Black et godt alternativ. Dermed slipper du å bekymre deg for øreplugger som faller ut, og kan konsentrere deg fullt og helt om historien og saken i «Serial» eller andre podcaster du liker å følge.

- Dette er hodetelefoner for deg som er opptatt av både lydkvalitet og design, sier tilbehørssjef i Telia, Vegar Sinding.

Foto: Telia

Marshall Mode EQ

Disse ørepluggene er for de som er veldig opptatt av lyd. De gjør det enkelt å tilpasse lydopplevelsen til dine egne behov og ønsker med to ulike innstillinger. Men Marshall Mode EQ fungerer også veldig bra for de som liker å høre på podcaster, fordi lydkvaliteten gjør at man hører selv gamle opptak godt slik at det blir enklere å følge historien.

- Marshall er et anerkjent navn innen musikkbransjen, og vi synes det er veldig kult at de også har begynt å lage mobiler og tilbehør, sier tilbehørssjefen Vegar.

Foto: Telia

 

Marshall Monitor

Kresen på lyd? Da er Marshalls «high end» hodetelefoner noe for deg. Ikke bare gir de en fantastisk og altoppslukende opplevelse når du hører på musikk - Marshall Monitor er også helt perfekt for å lytte til podcaster siden du lukker omverdenen helt ute. Så da kan du lytte til Sarah Koenigs rolige stemme fortelle om Bowe Bergdahl og de mystiske omstendighetene rundt forsvinningen i Afghanistan. Gled deg til å bli hekta av «Serial» sesong 2!

Foto: Telia

 

Alle disse hodetelefonene finner du også i din nærmeste Telia-butikk eller i nettbutikken på telia.no

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!