Droner fikset kake til 4G-festen

Vi feiret Norges beste 4G-nett med dronekake. Se hvordan kaken ble til og resultatet.

Video: Telia

Artikkelen er sist oppdatert 11. juli 2017.

Vi har vunnet samtlige dekningstester i Norge i år (2016) og dermed bevist at vi har det beste 4G-nettet i landet. I høst åpner vi også for fri fart* i nettet vårt.

- Dette er positive nyheter som vi vil feire med våre kunder. Vi håper at våre eksisterende og nye kunder tar denne filmen godt imot, sier Ingvild Stubhaug Steg, Markedssjef i Telia.

Droner har vært en sentral del i det å vise frem vår dekning en god stund nå. Så hva er ikke bedre enn å la disse lage kaken til feiringen også?

Slik gikk det for seg da dronene skulle pynte kake for Telia. Video: Telia

HVA BETYR FRI FART FOR DEG?

Først og fremst: du sparer tid. Alt du skal laste ned og inn på din mobiltelefon, alt fra store filer til annet digitalt materiale som streaming av video og musikk vil nå gjennomføres på veldig kort tid. Det høres deilig ut, ikke sant? Nå slipper du å irritere deg over unødvendig venting, mens du sitter og glor på telefonen.

Kunne du tenkt deg fri fart ut året? Bytt til Telia i dag!

Fakta om Telia-nettet

  • Telia har 98 prosent befolkningsdekning på 3G/4G i Norge.

  • Telias 4G-nett har de siste årene vunnet flere tester, både kontinuerlige brukertester via apper på telefonen som Ookla, og grundige deknings- og hastighetstester utført av media og fagpersoner. TEK.no kåret i mai 2016 og 2017 Telias 4G-nett til Norges beste.

*Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Bli Telia-kunde i dag!

Bli Telia-kunde i dag!

Kjøp

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!