For deg som elsker musikk

Telia satser på musikk og ønsker at du skal få tilgang til hele verdens musikk og bra tilbehør. Derfor har vi innført flere nye musikktjenester som vi vet kundene vil elske.

Tatovert ung, mann smiler og spiller gitar. Flere gitarer på veggen i bakgrunnen.

Foto: Telia

Telia digger musikk og det vet vi kundene våre gjør også. Derfor får du tjenester som Music Freedom, hvor du kan streame så mye musikk du vil uten å bruke data, og gode tilbud på det beste musikktilbehøret.

Slipper musikkstrømmingen fri

Music Freedom fra Telia gjør at du kan strømme så mye musikk du vil og så lenge du vil, uten at det spiser av datakvoten din.

For mange er det musikkstrømming som er grunnen til at datapakken hver måned raskt går tom. Det trenger du ikke bekymre deg over lenger med Music Freedom. Da slipper du nemlig å bruke av inkludert data når du strømmer musikk, med tjenestene Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer og Beat. Music Freedom får du med i abonnementene SMART Ung, Pluss, Super eller Total.

Hånd som holder en mobil hvor man spiller av musikk

Foto: Unsplash / Leio Mclaren

Les mer om Music Freedom

Bli med Telia på musikkfestival

Musikk er ekstra gøy å få oppleve live. Telia digger derfor musikkfestivaler og planlegger enda flere festivalbesøk rundt om i landet neste år. Følg med på vår Facebook-side - kanskje vinner du festivalbilletter?

Telia var vært til stede på blant annet Treungenfestival de siste årene. Video: Telia

Spotify for hele familien

Det er mange familier som deler samme Spotify-konto, og det kan være slitsomt. Det er en evig kamp om hvem som skal få lov til å bruke Spotify. Ikke sjelden blir du avbrutt midt i sangen fordi noen andre logger seg på. For å rydde opp i kaoset kunne hver familiemedlem kjøpe ett Spotify Premium-abonnement til 99 kroner i måneden. Men det er dyrt og unødvendig.

Med Spotify Familie til kun 149,- pr måned, kan inntil seks personer kan ha hver sin Premium-konto som faktureres ett av familiemedlemmene. Spotify Familie legges enkelt bare til månedsfakturaen man får fra Telia. Dere skal bare være to i familien før dere sparer 51 kr i måneden på dette tilbudet.

Musikkelskende familie ser på en mobiltelefon.

Foto: Telia

De beste hodetelefonene og høyttalerne til mobilen

Telia har ett stort utvalg av musikk-tilbehør i butikkene og på telia.no. For eksempel hodetelefoner som passer til alt fra arbeidsplassen til treningen. Vi kan anbefale Beats Solo3 som er hodetelefoner med opptil 40 timers batteritid og med kraftig dynamisk lyd, eller Beats Powerbeats3 trådløse in-ear-telefoner med overlegen lyd, og perfekt til trening.

Av høyttalere kan vi anbefale Urbanista Melbourne, som er en kraftig bærbar høyttaler i liten forpakning og med lang batteritid. Den passer ypperlig som reisefølge på for eksempel hytta eller på ferie. Skal du ha god lyd i stua er Harman Kardon Onyx 4 den ultimate høyttaleren. Dette er en kraftig trådløs bluetooth-høyttaler i virkelig rålekkert design. Bestiller du abonnementet Smart Ung, Total eller Super i 12 måneder i dag, får du Onyx 4 til bare 1 krone! Tilbudet varer i en begrenset periode. Se tilbudet på Onyx 4 her.

Strøm musikk fra Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer eller Beat uten at det spiser av datakvoten. Se utvalget av musikk-tilbehør i Telias nettbutikk her

Kos deg med Topplista sin spilleliste på Spotify

To headsett og to høyttalere fra ulike merkervarer

Stort utvalg av hodetelefoner og høyttalere hos Telia. Foto: Telia

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei