Fri fart til alle i Telia-nettet

Fra 1. september 2016 fikk du med Telia-abonnement surfe med høyest mulig hastighet på vårt testvinnende nett. Fra 1.januar 2017 ble dette permanent!

Sist oppdatert: 13. juli 2017.

Dette har vært et godt år for Telia og våre kunder. Satsningen mot å bygge det beste nettet har gitt resultatene vi har lenge jobbet for. To år på rad gikk Telia seirende ut TEK.no sin store 4G-dekningstest. Og det måtte feires!

For å demonstrere hva nettet vårt kan gjøre, startet vi med å gi alle eksisterende og nye kunder fri fart kostnadsfritt ut hele 2016. Som første mobiloperatør i Norge valgte Telia fra januar 2017 å gi tilgang til fri fart på surfing for alle kunder som er tilkoblet vårt mobilnett. Dette innebærer ubegrenset opp- og nedlastingshastigheter for både privat- og bedriftskunder til enhver tid, hvor som helst i landet.

Dette betyr at du til enhver tid vil få høyest mulig hastighet på nedlastning som mobilnettet klarer å gi.

- Telia skal være en digital tilrettelegger i samfunnet, og vi tror ikke lenger det er riktig å differensiere på hastighet. Vi synes samtidig det er problematisk å fortelle at noen kunder kan få en bestemt hastighet mens andre får en annen når det egentlig er en rekke ulike faktorer som avgjør hvilken hastighet kunden til enhver tid får, sier Svein Henning Kirkeng, Chief Marketing Officer i Telia Norge.

Kunne du tenkt deg fri fart med Telia? Bytt til Telia i dag!

Hva betyr Fri Fart for deg?

Først og fremst: du sparer tid. Alt du skal laste ned og inn på din mobiltelefon, alt fra store filer til annet digitalt materiale som streaming av video og musikk vil nå gjennomføres på veldig kort tid. Det høres deilig ut, ikke sant? Nå slipper du å irritere deg over unødvendig venting, mens du sitter og glor på telefonen.

Har du mobilt bredbånd fra Telia? Ja, da får du også fri fart. Her kan du altså godte deg med vesentlig større nedlastningshastighet hjemme, på hytta eller hvor du måtte befinne deg med bredbåndet!

Fakta om Telia-nettet

  • Telia har 98 prosent befolkningsdekning på 3G/4G i Norge

  • Telias nett har det siste året vunnet flere tester, både kontinuerlige brukertester via apper på telefonen som Ookla (Q2/Q3 2016), og grundige deknings- og hastighetstester utført av media og fagpersoner. TEK.no kåret både i mai 2016 og 2017 Telias 4G-nett til Norges beste

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Få fri fart med Telia

Få fri fart med Telia

Kjøp

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei