Appene for en komplett vinterdag

Hvordan er værprognosene i dag? Er løypene nyprepparerte? Smøring - nei, det er jeg ikke god på. Mobilen er et fantastisk hjelpemiddel som gir deg svar på disse spørsmålene. Her er våre anbefalte apper i vinter, enten du skal på bortover- eller nedoverski.

Foto: Telia

Fnugg

Fnugg er sesongens appnyhet (kun tilgjengelig i app store) som samler all informasjon om alpinsentrene i Norge. Appen oppdaterer deg på hvilke bakker som er åpne, hvordan vær- og føreforholdene er, løypekart, åpningstider og heiskortpriser. Hvis det er avgjørende for deg at det er sol når du skal i bakken, er det en egen fane som gir deg oversikt over anlegg som har størst sannsynlighet for fint vær. Slikke sol OG stå i bakken - det er å slå to fluer i én smekk.  

Foto: Fnugg

First Tracks

Er du engstelig for å gå glipp av deilig pudderføre? First Tracks er en app som registrerer om det har kommet nysnø i løpet av natten - og hva gjør den da? Jo, den vekker deg tidligere enn du ellers ville ha stått opp! Da kan du nyte puddersnøen før hele bakken fylles av dansker og kids som ploger ned hele traseen. Genialt!

Foto: First Tracks

Skiinfo ski & snørapport

Besøke ukjente vinterresorter? Denne appen er en komplett guide hvis du skal besøke et alpinanlegg også utenfor Norge. Appen har registrert over 2000 anlegg i hele verden! Hvert anlegg har sin egen nyhetsfeed med bilder, nyheter og tilbud. I tillegg kan du helt enkelt lagre dine favorittskisentre på profilen din. Appen har også mange flere kule funksjoner.

Foto: Skiinfo

Skisporet.no

Dette er appen for langrennsentusiasten, og dem er det mange av. Skisporet gir deg oppdatert status på over 6000 skiløyper i hele Norge. Med varsel på telefon får du beskjed akkurat i det øyeblikket løypemaskinen stopper motoren. Da kan du ta skiene fatt og nyte en skitur i perfekte løyper. Appen har også kartoversikt og værvarsel.

Foto: Skisporet.no

SWIX

Unngå lugging og smørekrise! Dette er den ultimate smøreguiden. Er du en uerfaren smører, eller bare har glemt bort ferdighetene siden forrige sesong, følger Swix-appen deg gjennom hele skismøringsprosessen. Appen tilrettelegger for avansert eller enkel smøring, enten du skal preparere langrennsski eller alpinutstyr. Smøreguiden er tilkoblet yr.no og gir deg relevante smøretips basert på værforholdene der du er.

Foto: Swix

Last ned appene og nyt vinteren i 2016!

Fnugg

First Tracks

Skiinfo ski og snørapport

Skisporet.no

SWIX

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!