5 HBO-serier du ikke visste at du elsket

Det er ikke like lett å finne frem til den nye yndlingsserien. For hvor skal man begynne å lete? Vi har laget en liste med fem HBO-serier du ikke visste at du elsket - bare for å gjøre letingen litt enklere. Så uansett om Bosch eller Banshee blir din nye favorittserie, kan du nå se hele serien uten ekstra kostnad i en måned gjennom ditt Telia-abonnement.

Foto: Hell on Wheels ® HBO Nordic

Det finnes uttallige HBO-serier å velge mellom, og det kan gjøre det vanskelig å finne den nye favorittserien. Til tross for at streamingtjenestene enda har til gode å bli tilsvarende Spotify på film- og serietilbud, begynner tilbudet å ta seg opp. Stadig bruker man mer tid på å bestemme seg for en serie enn tiden man ville brukt på første episode. Skuffelsen er gjerne stor dersom man har brukt flere timer på episoder som ikke lever opp til forventningene. Derfor har vi i Telia laget en liste på serier som virkelig er verdt å se, og som ikke er like kjente og populære som de som troner topplistene.

Hvis du likte Sons of Anarchy...

- er Banshee serien med like mye vold, sex og drugs. Serien har flere fete karakterer, og handler først og fremst om Lucas Hood (Anthony Starr), en tidligere kriminell og mestertyv. Etter at han er vitne til at den nyansatte sheriffen ingen kjenner blir drept stjeler han identiteten hans for å starte et nytt liv. Likevel blir han tatt igjen av fortiden sin.    

Foto: Banshee ® HBO Nordic

Kjente og kjære Sherlock Holmes...

- kan godt erstattes med Bosch. Serien handler om den nådeløse etterforskeren Harry Bosch. Til tross for trusler mot seg selv og hans nærmeste er hans fremste misjon rettferdighet. Han hjemsøkes stadig av sin fortid og blir anklaget for å ha drept en mistenkt seriemorder, samtidig prøver han å løse et drap på en 13 år gammel gutt.

Foto: Bosch ® HBO Nordic

Hvis du likte Super Natural...

- kommer du garantert til å like Penny Dreadful. Serien er en sterkt skrevet saga og psykologisk thriller. Serien er full av mørke mysterier som veksler mellom realitet og det overnaturlige. I Penny Dreadful møter du både Dr. Frankenstein og flere kjente ikoniske karakterer fra Dracula.

Foto: Penny Dreadful ® HBO Nordic

Hvis du lo av The Office...

- ler du like godt av Curb Your Enthusiasm. Larry David, kjent som hjernen bak serien Seinfeld, spiller seg selv i en serie hvor det virker som han har gjort sport i å gjøre sitt eget liv surt. Mannen har i utgangspunktet alt han kan tenke seg, likevel preges hverdagen av misforståelser og fornærmelser, som fører til dårlig relasjoner med venner og kjendiser. I de mest banale situasjoner blir det full baluba av ingenting.

Foto: Curb Your Enthusiasm ® HBO Nordic

Ikke Bonanza, ikke Deadwood, men...

Hell on Wheels. Serien er basert på virkelige historiske hendelser som tar deg tilbake til den amerikanske borgerkrigen. Serien tar deg gjennom jernbanens etablerte grådighet og korrupsjon, immigrasjon og den vanskelige situasjonen til nylig frigjorte slaver under gjenoppbyggingen av landet.

Foto: Hell on Wheels ® HBO Nordic

Alle seriene som er omtalt her, samt flere godsaker, kan du se på HBO Nordic.

Len deg tilbake og nyt den nye serien uten å bli skuffet!     

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!