Telia Stories med Telia

Her har du oversikten over alle våre flotte Telia Stores-filmer. Scroll deg nedover og kos deg med filmene som alle tar for seg et ulikt tema.

 

Robot hjelper barn

Telia støtter Gründerbedriften «No Isolation» som hjelper langtidssyke barn med ny teknologi i form av roboten «AV1». Telia støtter bedriften med inntekter som kommer inn når dere kunder bruker MobilPant-ordningen. 

 

Airbnb

Reise betyr å møte nye mennesker, oppleve mer og få en pause fra hverdagen. Mobilen har også blitt en viktigere og viktigere del av hele reisen. Melissa Hegge er en ekspert i bruken av Airbnb. Se hvorfor hun benytter denne måten å reise på!

 

Mobilen gjør det gøy å trene

Det blir lettere å komme seg i aktivitet hvis du tar med mobilen. Telias nye kortdokumentar viser mobilen som turkompis.

 

Eskil Digernes, eventyrer og fotograf

Spektakulær norsk natur har alltid inspirert eventyrer og fotograf Eskil Digernes. I denne filmen viser han en av sine favorittsteder og forteller hva som inspirerer og engasjerer han i hans hverdag. Sett deg tilbake og nyt de flotte bildene!

 

Ary & Carl Louis, om å lage musikk med appen Museai

I vår minidokumentar-serie Telia Stories kan du se hvordan Carl Louis og det nye stortalentet Ary bruker appen Museai for å skape låta «Telescope» sammen.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei