Bredbånd overalt

Mobilt bredbånd fungerer like godt på hytta som hjemme, i tillegg har du også internett med deg på reisen. Det krever ingen installasjon og du får alle dine databehov dekket i ett abonnement, og hele familien kan være på nett samtidig.

Kjøp Mobilt Bredbånd her

$PANEL_ID.IMAGE.ALT.getData()
$PANEL_ID.IMAGE.ALT.getData()

Enkelt å komme i gang

Med våre 4G bredbåndsabonnement er det enkelt å komme i gang, enten du kobler deg opp med en hjemmeruter eller miniruter. Bare sett inn SIM-kortet, plasser ruteren der det passer deg og koble på strøm.

Under kan du lese mer om hvordan du kommer i gang med ruterne vi selger med 4G bredbåndsabonnement.

Norges beste 4G-nett

Vårt 4G-nett er av TEK.no i mai 2017, for andre år på rad, kåret til landets beste. 4G gjør opplevelsen din enda bedre med høye surfehastigheter. Du kan sitte i parken eller på hytta og strømme musikk, dele bilder og se video uten problemer.

 

4G dekningsutbygging

$PANEL_ID.IMAGE.ALT.getData() $PANEL_ID.ICON.ALT.getData()
$PANEL_ID.IMAGE.ALT.getData()

Ekstra data til gode priser

Trenger du enda mer data? Vi tilbyr ekstra data til gode priser, så om du har behov for mer data en periode, er det enkelt og rimelig å kjøpe mer.

Har du et av tre største abonnementene, kan du for eksempel se hele 20 filmer til for kun 199,- ekstra. Se fullstendig oversikt over ekstra datakvoter.

Prøv vårt testvinnende
4G-nett i 14 dager

Vi vil at du skal være fornøyd med ditt 4G Bredbånd. Med vår dekningsgaranti garanterer vi for at vårt 4G Bredbånd er av den kvaliteten du forventer.

Dekningsgarantien vår gir deg 14 dagers åpent kjøp. Er du ikke fornøyd med dekningen og kvaliteten, får du pengene tilbake.

Finn et abonnement

$PANEL_ID.IMAGE.ALT.getData() $PANEL_ID.ICON.ALT.getData()
Var denne siden nyttig?
Ja
Nei